Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2008

Θλιβεροί!

Μετά το τέλος του αγώνα ΠΑΟ-Ολυμπιακού, οι κ.κ. Βαρδινογιάννης (Γιώργος) και Γιαννακόπουλος (Παύλος) ίσως για πρώτη φορά στη ζωή τους συνέπλευσαν: Φταίει η διαιτησία! (που έφεραν 0-0 με τον Ολυμπιακό).
Από την άλλη πλευρά, ο κ. Σάββας Θεοδωρίδης, έκανε πύρινες δηλώσεις για την "συμπεριφορά"¨που έτυχε η ομάδα τους στο ματς. Όχι για τη διαιτησία, γιατί το πούλμαν λέει έφτασε με καθυστέρηση γιατί τους κυνηγάγαν (ή τους εμπόδιζαν) και στο ΟΑΚΑ υπήρχε "κλίμα τρομοκρατίας". Δεν θα του θυμίσω τη Ριζούπολη, γιατί ένα κακό δεν συμψηφίζεται με ένα άλλο, και τα δύο κακά είναι. Αλλά σε ένα ματς που δεν άνοιξε μύτη και το μόνο που έγινε είναι μια φωτιά που μπήκε στην τάφρο και διακόπηκε για λίγο το ματς -κάτι το οποίο ευνόησε τον Ολυμπιακό- κάνει δηλώσει πυροδοτώντας το κλίμα.

Πάμε και στη δική μου ομάδα τώρα:
Ο Παμπορίδης στο ΠΑΟΚ-Πανιώνιος τα έκανε μαντάρα! Δεν έδωσε ορισμό του πέναλτυ στον Πανιώνιο στο 10', έδωσε για πέναλτυ μια βουτιά για χρυσό στις καταδύσεις στον ΠΑΟΚ, δεν έδωσε ένα πραγματικό πέναλτυ στον ΠΑΟΚ στο δεύτερο. Το μόνο που κατάφερε? Να καταστρέψει ένα αρκετά καλό ματς, που θα μπορούσε ίσως να είναι ματσάρα!

Ο Τσακίρης προς τιμή του βγήκε και είπε "γιατί δεν μας αφήνουν να παίξουμε μπάλα? Μας σφάζει στο πρώτο ημίχρονο και μας παίζει 80-20 υπέρ στο δεύτερο. Τι να το κάνω? Μας κοροϊδεύουν, εγώ θέλω μόνο να μας αφήσουν να παίζουμε μπάλα".

Θα μου άρεσε να έβλεπα τον ΠΑΟΚ να βγάζει ανακοίνωση, όχι μόνο για την Αθλητική Κυριακή, αλλά και μία που να λέει: Ναι, μας ευνόησε η διαιτησία στο ματς, αλλά δε γουστάρουμε και δεν το έχουμε ανάγκη. Δε θέλουμε να αμαυρώνονται οι νίκες μας από τέτοια πράγματα. Αφήστε μας όλους να παίξουμε μπάλα.

Τέλος, χωρίς να θέλω να γίνω και εγώ διαιτητολάγνος, αλλά επειδή το έχουμε δει το έργο πάρα πάρα πολλές φορές στο παρελθόν, ελπίζω η εύνοια για τον ΠΑΟΚ στο συγκεκριμένο ματς να μην έχει σχέση με το ότι την Κυριακή παίζουμε με τον Ολυμπιακό. Η κακομόιρα η Ξάνθη, έχει υποφέρει πολλάκις στο παρελθόν επειδή τύχαινε να παίξει με τον ΠΑΟΚ πριν αυτός παίξει με τον Ολυμπιακό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

eXTReMe Tracker