Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

Επεισόδια μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και του Αγιαξ, σημειώθηκαν στο Αμστερντα

Επεισόδια μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και του Αγιαξ, σημειώθηκαν στο Αμστερνταμ

(από το Goalday.gr)
Online 12:51 27/8
Προσαγωγές οπαδών!

Για μία ακόμη φορά, Ελληνες οπαδοί μπλέκονται σε επεισόδια πριν από ένα Ευρωπαϊκό παιχνίδι... Σύμφωνα με ανακοίνωση της ολλανδικής αστυνομίας, έγιναν 25 προσαγωγές φιλάθλων του ΠΑΟΚ, μετά από επεισόδια με οπαδούς του Αγιαξ, σε κεντρικούς δρόμους του Αμστερνταμ.

Να σημειωθεί, ότι οι 5 αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ οι υπόλοιποι 20 θα αφεθούν ελεύθεροι μετά το ματς με τη Χέρενφεν. Αλλωστε, σε επικοινωνία των υπευθύνων του ΠΑΟΚ με τις ολλανδικές αστυνομικές αρχές, παρασχέθηκε η διαβεβαίωση πως οι συλληφθέντες θα αφεθούν ελεύθεροι μετά την λήξη του αγώνα και κατά την αναχώρηση των εκδρομέων για το ταξίδι της επιστροφής.

Στο μεταξύ, πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του σημερινού (19.45 ώρα Ελλάδας) αγώνα Χέρενφεν-ΠΑΟΚ, παρουσία των παραγόντων των δύο ομάδων, των εκπροσώπων της ολλανδικής αστυνομίας και της ΟΥΕΦΑ.

Η διοίκηση της Χέρενφεν, έχει ήδη προσλάβει 35 ανθρώπους ιδιωτικής ασφάλειας για να αυξήσει τους ελέγχους. Από εκεί και πέρα, αποφασίστηκε ο ΠΑΟΚ να αγωνιστεί με ολόμαυρες στολές, όπως δηλαδή και στον πρώτο αγώνα της Τούμπας.

Παρατηρήσεις:
1) Για άλλη μια φορά τα καμάρια μας, έκαναν αισθητή την παρουσία τους σε μια ξένη πόλη γιατι πλακώθηκαν
2) Με τους οπαδούς του Άγιαξ? Ήμαρτον κύριε, με άλλη ομάδα παίζουμε! Μάλλον τους είδαν με ασπροκόκκινα, και θα νόμιζαν ότι ήταν γάβροι!
3) Άμα η αστυνομία είναι σοβαρή, βλέπετε πως λειτουργεί? Πιάνουμε 25, βλέπουμε ότι οι 5 είναι κατα λάθος, τους αφήνουμε, κρατάμε τα 20 καμάρια μέσα και τα αφήνουμε να φύγουν μετά το ματσάκι. Απλά και όμορφα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

eXTReMe Tracker