Τρίτη 25 Αυγούστου 2009

Ατλέτικο-Παναθηναϊκός


Ο Παναθηναϊκός όπως ήταν αναμενόμενο, αποκλείστηκε από την Ατλέτικο Μαδρίτης.
Με 2 ήττες κάτι όχι απαραίτητα αναμενόμενο, αλλά σίγουρα αρκετά πιθανό.

Στην εκπομπή Σούπερ Μπάλα του Μέγκα, τα λαϊκίστικα κοράκια ξεκίνησαν να κρώζουν:
-Μένιος Σακελλαρόπουλος: (σε ερώτηση προς το Νίνη) Στο δεύτερο ημίχρονο δεν πάτησατε στην περιοχή, σταματάγατε απ'έξω, τι, λάδια είχε? (χα χα, εξυπνάκια).
(σχολιάζοντας γενικότερα): Τι, πήγαν, περιμέναν να πάνε να τελειώσει το ματς και να πάνε για μπάνιο? (μα τι πάθος, σίγουρα, εσύ ήθελες να νικήσει ο ΠΑΟ και οι παίκτες είναι ματσωμένα κωλόπαιδα που δεν νοιάζονται).
(ερώτηση προς τον Κατσουράνη): Οκ, στο πρώτο ημίχρονο θέλατε να κρατήσετε το μηδέν, δεν σας έκατσε. Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα ήταν ξεκαθαρισμένα, γιατί δεν βγήκατε μπροστά, δεν μπορούσατε λόγω ανωτερότητας της Ατλέτικο ή ήταν κάτι άλλο? (όποιος δεν έπιασε την σπόντα ότι ο Τεν Κάτε δεν τόλμησε, είναι εξαιρετικά καλόπιστος άνθρωπος).

Οικονομέας (αμέσως μετά τη λήξη του ματς): Ντρέπομαι σαν Παναθηναϊκός γιατί η ομάδα δεν είχε πάθος. Και όταν έχεις μάθει από αυτή την ομάδα να πηγαίνει στο Άμστερνταμ και να κερδίζει τον Αγιαξ 0-1 με τον κύριο δίπλα (σ.αντιδρασεξ: τον Ρότσα, που ήταν επίσης στο πάνελ) δεν μπορείς να το δεχτείς.
(Να θυμίσω στον κ.Οικονομέα, ότι στη ρεβάνς ο ΠΑΟ εισέπραξε 3 από τον Αγιαξ τρώγοντας το πρώτο στο δεύτερο λεπτό. Τι διάλο, η ίδια ομάδα ήταν).

Να ξεκαθαρίσω κάτι:
Μπορείς να κάνεις κριτική στον Τεν Κάτε ή την διοίκηση του ΠΑΟ για χίλια μύρια πράγματα.
Μπορείς και να κριτικάρεις και τον κάθε παίκτη για άλλα τόσα.

Αλλά δεν μπορείς ρε φίλε να λες ότι "δεν έκανε, δεν έδειξε, δεν αυτό" έτσι, γενικά και αόριστα, όταν έχει παίξει με την Ατλέτικο, λες και είναι καμιά ομάδα της σειράς.

Στο πρώτο ματς, στην Αθήνα, ο ΠΑΟ έδειξε καλά στοιχεία και το πάλεψε όπως μπορούσε.
Είχε ανάπτυξη, έπαιξε αρκετά καλή άμυνα, αλλά έπαιζε με μια ομάδα που της αρκούσαν 3 λάθη για να βάλει 3 γκολ. Κακά τα ψέματα, αυτή είναι πλέον η διαφορά των ομάδων μας με αυτές του επιπέδου της Ατλέτικο και ότι παραπάνω γίνεται, γίνεται είτε από συγκυρία (να παίξεις εσύ το καλό σου ματς και ο άλλος το κακό του) είτε επειδή αυτή είναι η φύση του αθλήματος.
Στο δεύτερο μάτς, έχει πάλι άτυχη στιγμή να βάλει αυτογκολ στο 5'. Ε, τετέλεσται, τι παραπάνω να συμβεί για να σου στραβώσει το ματς?

Τα σέβη μου στο Νίνη, για την δήλωση του στην ερώτηση: "Υπάρχει κάτι θετικό να κρατήσετε από αυτό το ματς?" απάντησε: Κρατάμε τα λάθη μας για να γίνουμε καλύτεροι.
(στην αγενέστατη και ηλίθια ερώτηση του Σακελλαρόπουλου, απάντησε: Δεν ήταν ότι δε θέλαμε να βγούμε μπροστά, αλλά προφανώς δεν μας έβγαινε.)
Επίσης, τα σέβη μου στον Κατσουράνη, ο οποίος ειλικρινέστατα παραδέχτηκε ότι η Ατλέτικο ήταν καλύτερη ομάδα και δεν βρήκε δικαιολογίες "ατυχήσαμε με το αυτογκόλ" ή άλλες κλασικές δικαιολογίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

eXTReMe Tracker