Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2008

Έλεος με τους διαιτητολάγνους!

Χτες έγινε το ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού - ΑΕΚ.
Διαιτητής ο Κύρος Βασσάρας, ίσως ο καλύτερος Έλληνας διαιτητής αυτή τη στιγμή, αν εξαιρέσεις την υποκειμενική γνώμη των φανατισμένων Ολυμπιακών.
Χτες έκανε μια ΆΨΟΓΗ διαιτησία. Παρακολουθούσα το ματς, προσέχοντας πάρα πολύ τι θα σφυράει, ξέροντας ότι τον περιμένουν στη γωνία. Χωρίς πλάκα, δεν πρέπει να έκανε ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ!
Όμως σιγά μην πτοούνταν οι διαιτητολάγνοι!
Ξεκινώντας από τον Βερνίκο και τον Μίχο που περιέγραφε και σχολίαζε τον αγώνα αντίστοιχα, όπου έλεγαν ότι τους κατέβει και μετά από κάθε απόφαση προσέθεταν "έτσι λέει ο Βασσάρας", "έτσι είδε ο Βασσάρας" για να φτιάχνουν κλίμα, και σε κάποια φάση "έχει αρχίσει και το χάνει το παιχνίδι ο Βασσάρας" (μετά από δύο ολόσωστα σφυρίγματα του!) και καταλήγοντας στους περισσότερους δημοσιογράφους που βγήκαν στον αέρα στους ραδιοσταθμούς Sentra και Novasport-fm για κριτική στο παιχνίδι (και ανάμεσα τους τον κριτικό διαιτησίας και πρώην διαιτητή Βασιλάκη) που τον κατηγόρησαν για το ότι... σφύριζε πολύ!
Επειδή έδωσε 58 φάουλ και δεν άφησε λέει το παιχνίδι να παιχτεί!
Λες και δεν έβλεπαν ότι αν δεν σφύριζε έτσι το ματς θα γινόταν αίμα και άμμος.
Από τη μία λένε ότι πρέπει να προστατεύονται οι ποδοσφαιριστές και από την άλλη "σφύριζε πολύ"!. Μα άμα οι άλλοι κλωτσάνε, τι να κάνει, να τους αφήσει να σκοτωθούν προς χάριν του θεάματος? Αντί να τα χώσουν στους ποδοσφαιριστές, που κλώτσαγαν και έσπρωχναν αβέρτα.
Πάντως, στα σημερινά site των εφημερίδων, το μόνο άρθρο που βρήκα να το αναπαράγει, είναι το από κάτω. Όλοι οι υπόλοιποι, ευτυχώς, δεν συνέχισαν τη διαιτητολαγνεία και γραπτά.
.

This is NOT football06/10/2008, 00:47

Ρομπόλης Χρήστος / www.sport-fm..gr

.

UPDATE: Προς τιμήν του, ο κ.Βασιλάκης στην εκπομπή του Βαγγέλη Μπραουδάκη, Goal sto 90, στον ΣέντραFM, παραδέχτηκε ότι έκανε φάουλ με την συγκεκριμένη κριτική στον Βασσάρα.

4 σχόλια:

pølsemannen είπε...

Ο πιο τελειωμένος διαιτητολάγνος είναι ο κεφάλας ο Καρπετόπουλος.

Ανάλυση για ανάποδα αράουτ μπορεί να κάνει το αρρωστάκι...

Αntidrasex είπε...

Μέσα είσαι...
Κάτσε, ακόμα δεν άνοιξε το μαγαζί, έχουμε δρόμο!
Thanks για το ποδαρικό!

Matrix είπε...

Πέρασα να πω μια καλή αρχή...

Αntidrasex είπε...

Thanks, Matrix! Θα έχουμε πολύ χαβαλέ εδώ μέσα!

eXTReMe Tracker