Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

Επεισόδια μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και του Αγιαξ, σημειώθηκαν στο Αμστερντα

Επεισόδια μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και του Αγιαξ, σημειώθηκαν στο Αμστερνταμ

(από το Goalday.gr)
Online 12:51 27/8
Προσαγωγές οπαδών!

Για μία ακόμη φορά, Ελληνες οπαδοί μπλέκονται σε επεισόδια πριν από ένα Ευρωπαϊκό παιχνίδι... Σύμφωνα με ανακοίνωση της ολλανδικής αστυνομίας, έγιναν 25 προσαγωγές φιλάθλων του ΠΑΟΚ, μετά από επεισόδια με οπαδούς του Αγιαξ, σε κεντρικούς δρόμους του Αμστερνταμ.

Να σημειωθεί, ότι οι 5 αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ οι υπόλοιποι 20 θα αφεθούν ελεύθεροι μετά το ματς με τη Χέρενφεν. Αλλωστε, σε επικοινωνία των υπευθύνων του ΠΑΟΚ με τις ολλανδικές αστυνομικές αρχές, παρασχέθηκε η διαβεβαίωση πως οι συλληφθέντες θα αφεθούν ελεύθεροι μετά την λήξη του αγώνα και κατά την αναχώρηση των εκδρομέων για το ταξίδι της επιστροφής.

Στο μεταξύ, πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του σημερινού (19.45 ώρα Ελλάδας) αγώνα Χέρενφεν-ΠΑΟΚ, παρουσία των παραγόντων των δύο ομάδων, των εκπροσώπων της ολλανδικής αστυνομίας και της ΟΥΕΦΑ.

Η διοίκηση της Χέρενφεν, έχει ήδη προσλάβει 35 ανθρώπους ιδιωτικής ασφάλειας για να αυξήσει τους ελέγχους. Από εκεί και πέρα, αποφασίστηκε ο ΠΑΟΚ να αγωνιστεί με ολόμαυρες στολές, όπως δηλαδή και στον πρώτο αγώνα της Τούμπας.

Παρατηρήσεις:
1) Για άλλη μια φορά τα καμάρια μας, έκαναν αισθητή την παρουσία τους σε μια ξένη πόλη γιατι πλακώθηκαν
2) Με τους οπαδούς του Άγιαξ? Ήμαρτον κύριε, με άλλη ομάδα παίζουμε! Μάλλον τους είδαν με ασπροκόκκινα, και θα νόμιζαν ότι ήταν γάβροι!
3) Άμα η αστυνομία είναι σοβαρή, βλέπετε πως λειτουργεί? Πιάνουμε 25, βλέπουμε ότι οι 5 είναι κατα λάθος, τους αφήνουμε, κρατάμε τα 20 καμάρια μέσα και τα αφήνουμε να φύγουν μετά το ματσάκι. Απλά και όμορφα.

Τρίτη 25 Αυγούστου 2009

Ατλέτικο-Παναθηναϊκός


Ο Παναθηναϊκός όπως ήταν αναμενόμενο, αποκλείστηκε από την Ατλέτικο Μαδρίτης.
Με 2 ήττες κάτι όχι απαραίτητα αναμενόμενο, αλλά σίγουρα αρκετά πιθανό.

Στην εκπομπή Σούπερ Μπάλα του Μέγκα, τα λαϊκίστικα κοράκια ξεκίνησαν να κρώζουν:
-Μένιος Σακελλαρόπουλος: (σε ερώτηση προς το Νίνη) Στο δεύτερο ημίχρονο δεν πάτησατε στην περιοχή, σταματάγατε απ'έξω, τι, λάδια είχε? (χα χα, εξυπνάκια).
(σχολιάζοντας γενικότερα): Τι, πήγαν, περιμέναν να πάνε να τελειώσει το ματς και να πάνε για μπάνιο? (μα τι πάθος, σίγουρα, εσύ ήθελες να νικήσει ο ΠΑΟ και οι παίκτες είναι ματσωμένα κωλόπαιδα που δεν νοιάζονται).
(ερώτηση προς τον Κατσουράνη): Οκ, στο πρώτο ημίχρονο θέλατε να κρατήσετε το μηδέν, δεν σας έκατσε. Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα ήταν ξεκαθαρισμένα, γιατί δεν βγήκατε μπροστά, δεν μπορούσατε λόγω ανωτερότητας της Ατλέτικο ή ήταν κάτι άλλο? (όποιος δεν έπιασε την σπόντα ότι ο Τεν Κάτε δεν τόλμησε, είναι εξαιρετικά καλόπιστος άνθρωπος).

Οικονομέας (αμέσως μετά τη λήξη του ματς): Ντρέπομαι σαν Παναθηναϊκός γιατί η ομάδα δεν είχε πάθος. Και όταν έχεις μάθει από αυτή την ομάδα να πηγαίνει στο Άμστερνταμ και να κερδίζει τον Αγιαξ 0-1 με τον κύριο δίπλα (σ.αντιδρασεξ: τον Ρότσα, που ήταν επίσης στο πάνελ) δεν μπορείς να το δεχτείς.
(Να θυμίσω στον κ.Οικονομέα, ότι στη ρεβάνς ο ΠΑΟ εισέπραξε 3 από τον Αγιαξ τρώγοντας το πρώτο στο δεύτερο λεπτό. Τι διάλο, η ίδια ομάδα ήταν).

Να ξεκαθαρίσω κάτι:
Μπορείς να κάνεις κριτική στον Τεν Κάτε ή την διοίκηση του ΠΑΟ για χίλια μύρια πράγματα.
Μπορείς και να κριτικάρεις και τον κάθε παίκτη για άλλα τόσα.

Αλλά δεν μπορείς ρε φίλε να λες ότι "δεν έκανε, δεν έδειξε, δεν αυτό" έτσι, γενικά και αόριστα, όταν έχει παίξει με την Ατλέτικο, λες και είναι καμιά ομάδα της σειράς.

Στο πρώτο ματς, στην Αθήνα, ο ΠΑΟ έδειξε καλά στοιχεία και το πάλεψε όπως μπορούσε.
Είχε ανάπτυξη, έπαιξε αρκετά καλή άμυνα, αλλά έπαιζε με μια ομάδα που της αρκούσαν 3 λάθη για να βάλει 3 γκολ. Κακά τα ψέματα, αυτή είναι πλέον η διαφορά των ομάδων μας με αυτές του επιπέδου της Ατλέτικο και ότι παραπάνω γίνεται, γίνεται είτε από συγκυρία (να παίξεις εσύ το καλό σου ματς και ο άλλος το κακό του) είτε επειδή αυτή είναι η φύση του αθλήματος.
Στο δεύτερο μάτς, έχει πάλι άτυχη στιγμή να βάλει αυτογκολ στο 5'. Ε, τετέλεσται, τι παραπάνω να συμβεί για να σου στραβώσει το ματς?

Τα σέβη μου στο Νίνη, για την δήλωση του στην ερώτηση: "Υπάρχει κάτι θετικό να κρατήσετε από αυτό το ματς?" απάντησε: Κρατάμε τα λάθη μας για να γίνουμε καλύτεροι.
(στην αγενέστατη και ηλίθια ερώτηση του Σακελλαρόπουλου, απάντησε: Δεν ήταν ότι δε θέλαμε να βγούμε μπροστά, αλλά προφανώς δεν μας έβγαινε.)
Επίσης, τα σέβη μου στον Κατσουράνη, ο οποίος ειλικρινέστατα παραδέχτηκε ότι η Ατλέτικο ήταν καλύτερη ομάδα και δεν βρήκε δικαιολογίες "ατυχήσαμε με το αυτογκόλ" ή άλλες κλασικές δικαιολογίες.

Τρίτη 18 Αυγούστου 2009

Διακοπές!

Όπως θα δείτε και στο κύριο μπλογκ μου, την κάνω για διακοπές!
Φέτος ελπίζω ότι θα ποστάρω συχνότερα εδώ στο αθλητικό μπλογκ.

Θα περιμένω τις επόμενες μέρες να δω:
-Αν ο Κετσπάγια θα γίνει προπονητάρα που έχει έτοιμο τον θρύλο όταν πρέπει ή αν ξέρει να παίρνει αποτελέσματα ή αν θα γίνει "μυρωδιάς" και "τυχαίος"
-Αν ο Τεν Κάτε θα ξαναγίνει "πρώτος μάγκας" αν καταφέρει αυτό που μοιάζει ακατόρθωτο, να περάσει ο Βάζελος την Ατλετικο, "υπναράς και άσχετος" αν χάσει πολλά με λίγα ή αν θα "φταίει ο Αντωνίου που δεν του πήρε σεντερ μπακ".
Θα έχει ξεκινήσει και το πρωτάθλημα όταν γυρίσω, θα έχουν αρχίσει και τα όργανα.

Να στε καλά, και να μην τσιμπάτε στους "αλητικογράφους" (δεν το έφαγα κατά λάθος το Θ) που είναι οι μεγαλύτεροι ΟΦΑ του κλάδου τους.

Τετάρτη 5 Αυγούστου 2009

Καλή Αγωνιστική Σαιζόν!

Άντε, πέρασε ο βάζελος χτες τον σκόπελο της Σπάρτα Πράγας, λογικά σήμερα και αύριο Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα ολοκληρώσουν τη δουλειά με τις μπυραρίες που παίζουν καλοκαιριάτικα (και παρουσιάζεται και ως θρίαμβος η εκτός έδρας νίκη).

Σχόλιο κοπέλας, κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα ΠΑΟ-Σπάρτα (στο β ημίχρονο):
-Καλά, αυτόν τον Λέτο, τι τον κρατάει μέσα, φύρα είναι
Ένας άντρα φίλος παρατηρεί:
-Δεν έχει άλλο παίκτη για αριστερά.
-Δεν έχει άλλο παίκτη αριστεράαααα? ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΑΙΖΟΝ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ??????????????

Ακόμα χτυπιέμαι...
eXTReMe Tracker